Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 01:05

 Ολυμπιακός: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας εάν προκριθεί στους ομίλους του Europa League

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (25/8, 22:00) τον Απόλλωνα Λεμεσού με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο των Κυπρίων, τότε θα βρεθούν επικεφαλής ομίλου στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά την πρόκριση των Ρέιντζερς-Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες περίμεναν τις προκρίσεις των Σκωτσέζων και τον Κροατών, προκειμένου να πάρουν την τελευταία θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων του Europa League, με την Ρέιντζερς να επικρατεί 1-0 της PSV Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και την Ντιναμό να «λυγίζει» στην παράταση την Μπόντο/Γκλιμτ (4-1).

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» μετά από αυτήν την εξέλιξη θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, αν ξεπεράσουν το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού, και θα αποφύγουν αντιπάλους όπως η Ρόμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Λάτσιο, η Μπράγκα και η Ντιναμό Κιέβου.

Σε περίπτωση αποκλεισμού από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλισμένη θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Conference League.

Αυτή είναι μια πρώτη εικόνα των 32 ομάδων με βάση το Ranking. Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν αύριο αν και αρκετές θέσεις έχουν ουσιαστικά κλειδώσει.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 01:09