Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 19:57

Σάκκαρη: «Στόχος μου να κατακτήσω το US Open»

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους την προσεχή Δευτέρα (29/8) στο εφετινό US Open, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να υπογραμμίζει ότι στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Γκραν Σλαμ.

Παράλληλα, η Σάκκαρη εστίασε στις δηλώσεις της και στη Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία θα αγωνιστεί στο τελευταίο Γκραν Σλαμ της καριέρας της.

«Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω, αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι στο Νο3 του κόσμου για κάποιο λόγο. Εκτιμώ ότι είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου κι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ωστόσο, επειδή το τουρνουά είναι πολύ μεγάλο πρέπει να εστιάσω σ’ έναν αγώνα τη φορά. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι το μέλλον τότε θα παγιδευτείς σε διάφορες σκέψεις. Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό τουρνουά γιατί είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο».

Αναφερόμενη στη Σερίνα Γουίλιαμς η περυσινή ημιφιναλίστ δήλωσε: «Η Σερίνα είναι σπουδαία. Όταν έμαθα ότι θα κάνουμε μαζί προπόνηση ενθουσιάστηκα. Για μένα η Σερίνα είναι η μεγαλύτερη τενίστρια στην εποχή των open. Τη θαυμάζω πολύ για όλα όσα έχει πετύχει».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 20:14