Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή, οι δύο συλληφθέντες της «Εκκλησίας των Εθνών» για τους εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι συλληφθέντες για τους εξορκισμούς, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας.

O επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», Πατέρας Χαράλαμπος, αλλά και ο υπεύθυνος Τύπου της συγκεκριμένης θρησκευτικής ομάδας, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 14/11/2022.

Λίγη ώρα αργότερα, η «Εκκλησία των Εθνών» με ανάρτηση της στο Facebook, ανέβασε φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων και χαρακτήρισε μακάριους όσους διώκονται για χάρη του Ιησού Χριστού.

Η ανάρτηση της Εκκλησίας των Εθνών για τους συλληφθέντες των εξορκισμών στην Αριστοτέλους:

«ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β’ 3:11-12: «τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ’ όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν».

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!

Ο Θεός είναι μαζί μας!»

Το διαβάσαμε εδώ