Βγήκε από το νοσοκομείο σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 22χρονη, παραμένει νοσηλευομενος ο 24χρονος – Σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις για το ατύχημα, λένε οι πραγματογνώμονες.

Θετικά εξελίσσεται η πορεία της υγείας της 21χρονης Αγγελικής η οποία βρισκόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park.

Η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία της. Σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα πηγαίνει καλύτερα και πλέον οι γονείς της αισιοδοξούν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για το παιδί τους, τονίζοντας πως το μόνο που τους ενδιαφέρει για το παιδί τους είναι «να γίνει καλά και να συνεχίσει τη ζωή του».

Η ίδια η κοπέλα, με δηλώσεις της στο Mega ανέφερε: «Αναρρώνω. Έχω χτυπήσει τα πλευρά μου, τα χέρια τα πόδια. Πιο σοβαρά είναι ο θώρακας και οι πνεύμονες και τα τέσσερα σπασμένα πλευρά που έχω».

Η ίδια λέει ότι το ατύχημα έγινε «στη δεύτερη διαδρομή. Από εκεί και μετά δε θυμάμαι κάτι. Δεν υπήρχε άλλο βαγόνι μπροστά μας. Το τρενάκι δεν έχει ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε».

Η νεαρή τονίζει πως η παρέα της δε σηκώθηκαν όρθιοι καμία στιγμή της διαδρομής. «Δε σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Και να θέλαμε να σηκωθούμε για κάποιον λόγο, είναι αδύνατον, δε γίνεται».

Όπως λέει η ίδια, δεν έχει μνήμες από το ατύχημα, με τους γιατρούς πλέον να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της. «Δε θυμάμαι το ατύχημα, η μνήμη μου είναι από το νοσοκομείο».





Προηγούμενο άρθροΡάλι Ακρόπολις: Ασυνείδητος έκοψε δέντρο γιατί… δεν έβλεπε τον αγώνα (βίντεο)



Το διαβάσαμε εδώ