Για ακόμη μια φορά η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) ήταν συγκινητική.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών για μαθητές που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά.

Στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δημαρχείου Πειραιά, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σχολικά είδη όπως στυλό, τετράδια, σχολικές τσάντες, κασετίνες, κ.ά.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν στα ωφελούμενα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. «Διδακτική Αλληλεγγύη», καθώς και σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών από προγράμματα στήριξης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης  Βοϊδονικόλας, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα σχολικά είδη για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π.
Η ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που έχουμε δημιουργήσει στον Πειραιά, λειτούργησε με απόλυτη επιτυχία για ακόμη μια φορά.
Είναι συγκινητική η συμμετοχή των συμπολιτών μας σε όλες της κοινωνικές δράσεις που υλοποιούμε, ιδίως δε όταν αφορούν στα παιδιά μας, στη νέα γενιά της πόλης μας.
Η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη εγγυάται μια καλύτερη κοινωνία, ίσως ευκαιριών και ίσων δικαιωμάτων για όλους, ιδίως για του πιο ασθενείς οικονομικά συνανθρώπους μας.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του Δήμου Πειραιά, σε αγαστή συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».



Το διαβάσαμε εδώ