«Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης»Συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα στο Μοσχάτο και στον Ταύρο!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αφιερώνει το φετινό Φεστιβάλ των Ταυρείων και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. «Ημέρες μνήμης»  από ένα Φεστιβάλ που «στολίζει» μουσικά τον φετινό Σεπτέμβρη μέσα από μεγάλες συναυλίες και αφιερώματα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιηθηκε Rock συναυλία «Forever Friends Live Concert» με τοπικά συγκροτήματα και εκλεκτούς καλεσμένους, στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου-Δημαρχείου στο Μοσχάτο!

Ο δημάρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: Όταν οι φίλοι σου δεν σε ξεχνούν και τραγουδάνε για σένα, τότε δεν έλειψες ποτέ από την ψυχή και το μυαλό τους και είστε πάντα μαζί. Βενετία και όλοι σας είστε σπουδαίοι.
Τοπικά rock συγκροτήματα έντυσαν με πολύ όμορφη μουσική το βράδυ του Σαββάτου στη συναυλία «Forever Friends Live Concert» στο Μοσχάτο. Η μουσική σκηνή της πόλης διαχρονικά διαθέτει εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες.
Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ “Ταύρεια – Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2022” συνεχίζονται σήμερα, Κυριακή στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο στις 20:30, με τη συναυλία του Μανώλη Φάμελλου που θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια σε ένα διαφορετικό live πρόγραμμα.

Φώτο ρεπορτάζ εδώ!



Το διαβάσαμε ΕΔΩ