Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις στον Άρη Σκάλας

Άλλος ένας παίκτης με σημαντική προσφορά στο παρελθόν επιστρέφει στην οικογένεια του Άρη Σκάλας. Πρόκειται για τον Μανταλίν Ροντσέα, τον οποίο ο σύλλογος του Δ. Ευρώτα, «με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει και πάλι στην ομάδα! Του ευχόμαστε υγεία και διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Επίσης, η διοίκηση του Άρη υποδέχεται και πάλι στην ομάδα τον Γιάννη Χριστάκο. Ο πολύπειρος μέσος με τη σημαντική διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες επιστρέφει, ώστε να αποτελέσει ξανά έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας. «Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο» σημειώνει ο σύλλογος.

Εξάλλου, για 13η χρόνια θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη Σκάλας ο Άγης Σταυρόπουλος. Ο Σκαλιώτης επιθετικός κι εμβληματικός αρχηγός της ομάδας έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, «όντας παράδειγμα αυταπάρνησης και αφοσίωσης στις αξίες του Άρη» όπως επισημαίνει ο σύλλογος που προσθέτει: «Του ευχόμαστε υγεία και διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».

Επιπλέον, με τα χρήματα του Άρη θα παίξει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Σταμογιάννος. Ο έμπειρος μέσος, με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα, θα συνεχίσει να ενισχύει τους Λάκωνες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας. «Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr