Ο Μητροπολίτης Μάνης στην ιερατική σύναξη της ΙΜΜΣ

Στην ιερατική σύναξη της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης συμμετείχε την περασμένη Τρίτη 13/9 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Ο Ιεράρχης της Μάνης μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης και μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την προσφώνηση του Μητροπολίτη Ευσταθίου, ο κ. Χρυσόστομος Γ΄ μίλησε στους ιερείς της ΙΜΜΣ με θέμα «Ο ιερεύς ως λειτουργός του θείου Θυσιαστηρίου».

Ακολούθησε συζήτηση για αρκετή ώρα κι εκφορά συμπερασμάτων. «Η όλη σύναξη υπήρξε ουσιώδης και εξαιρετικά επωφελής για όλους τους κληρικούς και διεξήχθη σε κλίμα ιερατικής δεοντολογίας, ευγένειας, σοβαρότητας και ιεροπρέπειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης Μάνης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr