Ο Μεγαλύτερος Γαλλικός Όμιλος παιδικής μόδας και βρεφικής φροντίδας ORCHESTRA-PREMAMAN ανοίγει τις πύλες στο νέο Megastore Orchestra στο νέο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park, Πειραιώς 86 Μοσχάτο, της Trade Estates του Ομίλου Fourlis, στο πλαίσιο του 10ετούς στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξής του στην Ελληνική αγορά.  

Στο νέο μοναδικό κατάστημα, το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο Megastore Orchestra, σε 1.700 τ.μ., η Orchestra-Premaman σάς περιμένει για ένα μοναδικό shopping experience με περισσότερα από 15.000 είδη!

Μόδα από 0-14 ετών, Παπούτσια, Ρούχα εγκυμοσύνης και όλος ο κόσμος του μωρού σε μια μεγάλη ποικιλία με όλα τα επώνυμα brands, με το μοναδικό CLUB ORCHESRTA με έκπτωση 50% στην παιδική μόδα, 30% στα παιδικά παπούτσια, 20% στα είδη παιδικής φροντίδας Premaman και έως 70% σε αποκλειστικές προσφορές σε όλα τα επώνυμα brands.

Η Orchestra είναι ο μεγαλύτερος γαλλικός όμιλος παιδικής μόδας και βρεφικής φροντίδας, με πάνω από 20 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική αγορά και με 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ