«Πιτζάμα Πάρτι ΟνΕίρωΝ»

Σε υπνοδωμάτιο θα μετατραπεί αυτό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 μμ το σχολείο της Βαμβακούς. Τα παιδιά θα φτιάξουν αυτοσχέδια αντίσκηνα, θα ξαπλώσουν στη φύση και θα κάνουν τη μέρα νύχτα και τον ήλιο φεγγάρι. 

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την κίνηση, την μουσική και τον αυτοσχεδιασμό, θα ακούσουν για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, τα οποία δίνουν απλόχερα τις πιο περίεργες ιστορίες.

Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Να φοράτε τις πιτζάμες σας, κάλτσες ή και παντόφλες, ένα μαξιλάρι, μία φθινοπωρινή κουβερτούλα, και αν έχετε, ένα αγαπημένο αντικείμενο ή παραμύθι που σας κρατάει συντροφιά το βράδυ. 

Το εργαστήρι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν τα στοιχεία των παιδιών τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η πληρωμή γίνεται είτε στο χώρο είτε με τραπεζική κατάθεση, ενώ οι σχετικές οδηγίες για την κατάθεση θα δοθούν μέσω e-mail.

Πηγή: lakonikos.gr