Βρετανίδα πήγε για πλαστική στήθους στην Τουρκία όμως τελικά λόγω ιατρικού λάθους ξανα-χειρουργήθηκε στην Αγγλία

Η 53χρονη Σαμάνθα Κέι από τη Βρετανία όταν έχασε πολλά κιλά αποφάσισε να κάνει πλαστική σε στήθος και χέρια. Σύμφωνα με τη The Sun ξεκίνησε να ψάχνει για κόστος πλαστικών επεμβάσεων και γιατρούς και έτσι κατέληξε στην Τουρκία καθώς εκεί οι επεμβάσεις ήταν πιο οικονομικές. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αναμενόμενο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε νέα διορθωτική επέμβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσα περιέγραψε η γυναίκα για το ιατρικό λάθος που βίωσε στην Τουρκία

«Ποτέ δεν είχα τεράστιο στήθος, αλλά ήμουν ευχαριστημένη με το cup Β. Μετά την απώλεια βάρους, όμως, είχα καταλήξει με μια σακούλα δέρματος. Ηταν πολύ αμήχανο και έτσι εξέτασα το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης. Μισούσα επίσης τις μασχάλες μου και ήθελα να τις μαζέψω. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμή. Ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποια ρίσκο.

Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση», είπε αρχικά.

«Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς», πρόσθεσε.

Η Σαμάνθα περιέγραψε και τις στιγμές που έζησε αφού επέστρεψε στην Αγγλία. «Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση. Ήμουν συντετριμμένη και αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν.

«Όταν παραπονέθηκα γι’ αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπλόκαραν. Απείλησα να τους κάνω μήνυση, αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ. Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει»

Τέλος είπε: «Τώρα αναρρώνω από την εγχείρηση. Έχω ξοδέψει πάνω από 12 χιλιάδες λίρες αντί για την “εξοικονόμηση” που νόμιζα ότι θα είχα στην Τουρκία. Θα προειδοποιούσα κάθε γυναίκα να μην κάνει αυτό που έκανα εγώ».





Προηγούμενο άρθρο«Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου»
Επόμενο άρθροΡωσία: Πόσες πυρηνικές κεφαλές διαθέτει πραγματικά – Η σύγκριση με το δυτικό οπλοστάσιο



Το διαβάσαμε εδώ