Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 17:25

Ράντονιτς: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θέλησε να μιλήσει ακόμη για τους στόχους του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν και ζήτησε… προθεσμία μίας εβδομάδας, στη Media Day των «πρασίνων».

Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» υπενθύμισε πως από αύριο (27/9) θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράντονιτς στη Media Day:

«Έχουμε μια νέα ομάδα και αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς.

Από αύριο για πρώτη φορά θα έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες και από εκεί θα πάμε μέρα-μέρα, προπόνηση-προπόνηση και παιχνίδι-παιχνίδι.

Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε βήμα-βήμα. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση.

Όμως εμείς εστιάζουμε στους εαυτούς μας, να δούμε τη δική μας ομάδα και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις καθημερινά και φυσικά στους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε από το ξεκίνημα.

Μετά από λίγες εβδομάδες θα μιλήσουμε για τους στόχους μας, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 17:25