Σχηματίστηκε ο Πανγυθεατικός Β΄

Ένα εγχείρημα το οποίο αποτελούσε διακαή επιθυμία για τον σύλλογο του Πανγυθεατικού  παίρνει σάρκα και οστά τη φετινή περίοδο, καθώς η συγκρότηση του Πανγυθεατικού Β΄ είναι γεγονός.

Η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται, βάσει νόμου, από αθλητές 21 ετών και κάτω, οι οποίοι θα έχουν και δυνατότητα συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Πανγυθεατικός Β΄ εντάσσεται στον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Λακωνίας. Αντίπαλοι του θα είναι οι: ΑΟ Μυρτέας, Κάστρο Γερακίου, Ταξιάρχες Νιάτων, Λεωνίδας Γλυκόβρυσης, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ατρόμητος Συκέας, ΑΕ Δήμου Ασωπού και Εθνικός Βατίκων.

«Η δημιουργία του Πανγυθεατικού Β΄ αποτελεί το επιστέγασμα των πολλών χρόνων προσπάθειας και δουλειάς που πραγματοποιείται στην ακαδημία μας. Στόχος της ομάδας αυτής είναι να εξασφαλιστεί, μέσα από τη σωστή δουλειά, το ποδοσφαιρικό μέλλον της πόλης μας και σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι τους νεαρούς μας αθλητές στην προσπάθεια αυτή» επισημαίνει ο σύλλογος του Γυθείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr