Ο Μητροπολίτης Μάνης στον αγιασμό της Βουλής

Την Δ΄ Σύνοδο της ΙΗ΄ Βουλευτικής Περιόδου διανύει από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η Βουλή των Ελλήνων.

Για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου τελέστηκε αγιασμός από τον μακαριώτατο  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Ανάμεσα στους Ιεράρχες που συνόδευσαν τον Αρχιεπίσκοπο ήταν και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄. 

Ο Αρχιεπίσκοπος, απευθυνόμενος προς το Σώμα της Βουλής, μεταξύ άλλων ευχήθηκε: «Να αφήσουμε τα μικρά πράγματα που μας χωρίζουν και να δούμε τα μεγάλα που μας ενώνουν».

Στη συνέχεια, η ολομέλεια της Βουλής εξέλεξε τους νέους κοσμήτορες και γραμματείς της νέας συνόδου.

Η λήξη των εργασιών της Γ΄ Συνόδου της ΙΗ΄ Βουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κηρύχθηκε την περασμένη Παρασκευή (30/9), με τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος από τον φρούραρχο της Βουλής, Ταξίαρχο Φώτιο Ντουίτση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr