Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 07:00

Νίκες για Μίλαν, Νιούκαστλ και Ιωνικό

Προτείνει ο General

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ήδη οι ομάδες έχουν δείξει το πρώτα δείγματα γραφής τους σε μία ιδιαίτερη σεζόν, καθώς υπάρχει η διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στην αρχή του Οκτωβρίου οι σχεδιασμοί του καλοκαιριού δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα επιτυχή ή ανεπιτυχή και προδιαθέτουν για τη συνέχεια σε πλήρη εξάρτηση με τους στόχους και τις βλέψεις των ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα. Πρόκειται για μία περίοδο όπου η εικόνα που έχει ήδη σχηματιστεί βοηθάει αρκετά τους παίκτες στα πονταρίσματα που θα επιλέξουν.

Για το Σάββατο (8/10) ισχυρό σημείο φαντάζει ο άσος της Νιούκαστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν κάνει μία σχετικά καλή αρχή, καθώς έχουν μόνο μία ήττα σε 8 ματς. Από την άλλη, οι πέντε ισοπαλίες δείχνουν πως η νέα προσπάθεια που επιχειρεί η Νιούκαστλ δεν μπορεί να είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα από την αρχή. Η δυναμική της Νιούκαστλ έχει αναμφίβολα ανοδικό δείκτη. Σήμερα φιλοξενεί την Μπόρνμουθ που έχει δεχθεί 19 γκολ σε 8 ματς. Αν και εκτός έδρας παρουσιάζεται πιο συμπαγής ο άσος σε αποδόσεις 1,75 φαντάζει καλό στήριγμα.

Στα δικά μας ο Ιωνικός, που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν υποδέχεται τη Λαμία. Με το… μαχαίρι στα δόντια οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη για να ξεκολλήσουν από την… ουρά και τον ένα βαθμό. Η Λαμία που δεν βάζει εύκολα γκολ και προσέχει στην άμυνα θα στοχεύσει στο «Χ», καθώς πρόκειται για ένα «εξάποντο» ματς, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην παραμονή τους στην κατηγορία. Ο άσος του σε αποδόσεις άνω του 2,2 έχει πολλές πιθανότητες να οδηγήσει στο ταμείο.

Τέλος το ντέρμπι της Ιταλίας Μίλαν – Γιουβέντους έχει φαβορί. Η πρωταθλήτρια Μίλαν είναι καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, έχει πιο διακριτούς ρόλους και ποντάρει στην έδρα της απέναντι στη «Βέκια Σινιόρα» που προβληματίζει με 3 νίκες σε 8 ματς. Η νίκη της Μίλαν με 2-1 ή 3-1, δηλαδή το σημείο του άσου, με την 3 επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αποδίδει περίπου 4,5 και θα το αγοράσουμε.

Συνοπτικά Νιούκαστλ-Μπόρνμουν 1 (1,75), Ιωνικός-Λαμία 1 (2.20), Μίλαν-Γιουβέντους 1 και Goal (4,50).

Η τριάδα μας δίνει πίσω πάνω από 17 φορές τα λεφτά μας…


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, 09:01