15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής στον Δήμο μας. Συμμετέχουν οι Δήμοι (Μοσχάτου – Ταύρου, Αγ. Παρασκευής, Αγ. Δημητρίου, Διονύσου και Νίκαιας Ρέντη)

Μέτα την μεγάλη επιτυχία στον Ταύρο, οι θεατρικές παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ξεκίνησαν με επιτυχία την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», (Κων/πόλεως & Σολωμού), στο Μοσχάτο! 

Χθες Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, η ομάδα θεάτρου Δήμου Αγ. Παρασκευής μας παρουσίασε με επιτυχία το έργο «Πινόκιο» (παράσταση για παιδιά), του (Κ. Κολόντι) σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαΐτη.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα τον ΠΙΝΟΚΙΟ, το κατάμεστο Πολιτιστικό γέμισε με χαρούμενες φωνές και γέλια.

Το φετινό φεστιβάλ ρίχνει τους προβολείς του στη σύγχρονη ελληνική δραματουργία και παρουσιάζει νέες φωνές σύγχρονων Ελλήνων δραματουργών που περνούν τα δικά τους μηνύματα, επηρεασμένοι από τα βιώματά μας και τη σημερινή εποχή.

Λίγα λόγια για το έργο
Το κλασικό αριστούργημα του Κάρλο Κολόντι για τον πιο διάσημο ψεύτη, έχει υποστεί πολλές αλλαγές από τον ίδιο τον συγγραφέα μέχρι να γίνει ένα ωραίο παραμύθι με όλη την γκάμα τρυφερότητας, προστασίας από την νεραΐδα και απόλυτης εκμετάλλευσης από διάφορους χαρακτήρες ανθρώπων. Μεταφρασμένο και διασκευασμένο θαυμάσια από την Άντρη Θεοδότου με πολλή μουσική. Αυτοσχεδιασμό και χιούμορ.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ