Πέντε θέματα στη συνεδρίαση του ΔΣ Μονεμβασίας

Συνεδριάζει με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 5:00 μμ, μέσω  τηλεδιάσκεψης, για τη λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:
– Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έργων τρέχοντος έτους. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.
– Περί έγκρισης αποτελεσμάτων Γ’ τριμήνου οικ. έτους 2022 του προϋπολογισμού του Δήμου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.
– Περί έγκρισης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.
– Περί λήψης απόφασης για την απασχόληση των εργαζομένων στο Πρόγραμμα  «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης.
– Περί έγκρισης σύνδεσης ιδιωτικής υδραυλικής εγκατάστασης με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στην Κοινότητα Ελαίας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr