Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 01:47

Νίκες για Τσέλσι, Έβερτον και Βαγιεκάνο

Προτείνει ο General

Τα 2-3 γκολ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν μας πηγαίνουν… Η Γιουβέντους έβαλε δύο γκολ στο τέλος, κέρδισε 4-0 την Έμπολι και έβγαλε νοκ-άουτ το κουπόνι μας, ενώ η Μάιντζ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Κολωνία έμεινε πριν το μισάωρο με δέκα παίκτες και την φιλοδώρησε με 5-0. Από την άλλη, ο τίμιος άσος της Γρανάδα απέναντι στην Σαραγόσα επιβεβαιώθηκε.

Το Σάββατο, με φρέσκα… κουλούρια θα πάμε με τρεις άσους. Δύο από την Πρέμιερ της Αγγλίας και ένα από την Πριμέρα της Ισπανίας.

Στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «μπλε» έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία σημαντική νίκη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε αναταραχήμ ο Ρονάλντο έμεινε εκτός, ενώ υπάρχουν και άλλες απουσίες όπως αυτή του Μαγκουάιρ, του Τζοόυνς και του Μαρσιάλ. Για τους «μπλε» θα λείψει το Ρις Τζέιμς, όμως οι Λονδρέζοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να μας πληρώσουν σε απόδοση από 2,10 και πάνω.

Με την έδρα θα πάμε και στο ματς της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι διψούν για τους βαθμούς, οι «αετοί» εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και ο άσος στο 2,60 είναι προκλητικός. Οι δύο ομάδες έχουν από κάποιες απουσίες, όμως πιστεύω ότι στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον θα ξεκινήσει να φτιάχνει ένα καλό σερί και έχει μία καλή ευκαιρία να το επιβεβαιώσει στο συγκεκριμένο ματς.

Τέλος, τον πρώτο λόγο έχει η Ράγιο Βαγιεκάνο στο ματς με την Κάντιθ. Μετά το 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν αξία στην προσπάθεια που έκαναν στο προηγούμενο ματς και ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Η Κάντιθ μετράει φέτος μία νίκη και αυτή εκτός έδρας. Φέτος κυνηγάει την παραμονή, αλλά δύσκολα θα την πετύχει. Ο άσος με 1,75 αποτελεί μία καλή επιλογή.

Συνολικά έχουμε Βαγιεκάνο-Κάντιθ 1 (1.75), Έβερτον-Κρίσταλ Παλάς 1 (2.60), Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτετ 1 (2.10).


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 01:51