Ο «σπόρος της ζωής» στο σχολείο της Βαμβακούς

Με αφορμή τον σπόρο ενός καρυδιού, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό και φυσικά με την επαφή με την φύση, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το σπόρο της ζωής… τη δικαιοσύνη.  Το πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από την ιστορία «Τα καρύδια» του  Χόρχε Μπουκάι.

Το εργαστήρι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μμ στο σχολείο της Βαμβακούς, είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 έως 10 ετών.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο σπόρος του καρυδιού. Κάποιος τον φύτεψε στη Βαμβακού. Όταν μεγάλωσε, έγινε μία πανέμορφη καρυδιά με πολλά καρύδια. Μια μέρα, καθώς περνούσε ένα παιδί από μπροστά της, λαχτάρησε τα καρύδια και θέλησε να κόψει μερικά. Επειδή, όμως, δεν έφτανε, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από δύο φίλους του. Άραγε, θα καταφέρουν να συνεργαστούν για να κόψουν τα καρύδια; Και αν ναι, θα τα μοιραστούν  ισόποσα; Και αν δεν φτάνουν; Θα βρουν τη δικαιοσύνη;»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η τιμή εισόδου ανέρχεται σε 5 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr