Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 10:00

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχή στην πρώτη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ με δώρο 1 TESLA - Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή στο tzoker.gr έως απόψε το βράδυ

Λίγες ώρες έχουν ακόμα στη διάθεσή τους όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην αυριανή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για ένα TESLA Model 3. Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του και μοιράζει συνολικά 4 TESLA σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Η αυριανή κλήρωση θα είναι η πρώτη από τις 4 εβδομαδιαίες, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως τις 14 Νοεμβρίου, και θα αναδείξουν τους μεγάλους νικητές που θα κερδίσουν τα 4 TESLA.

Για να πάρει κάποιος μέρος στην κλήρωση για τα αυτοκίνητα δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ. Το μόνο που χρειάζεται είναι είτε μια επίσκεψη στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς του, είτε να μπει στο tzoker.gr.

Στην πρώτη, αυριανή κλήρωση θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλουν συμμετοχές μέχρι και απόψε το βράδυ.

Τζακ ποτ 3,8 εκατ. ευρώ

Ποσό που ανέρχεται σε 3,8 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή κλήρωση του παιχνιδιού. Την Πέμπτη σημειώθηκε νέο τζακ ποτ καθώς δεν υπήρξε μεγάλος νικητής, παρά μόνο ένας τυχερός παίκτης στη δεύτερη κατηγορία ο οποίος κέρδισε 64.692,63 ευρώ.

Η κλήρωση για τα 3,8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 10:12