Ευχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Σπαρτιατών Ν. Σαχάμη

Εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειας για την απώλεια του πρώην δημάρχου Σπαρτιατών, Νικολάου Σαχάμη, απευθύνουν οι οικείοι του εκλιπόντος.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα εξής:

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία του αειμνήστου συζύγου, πατέρα και παππού Νικολάου Σαχάμη, τέως Δημάρχου Σπάρτης.

Επίσης σε αυτούς που απέστειλαν στεφάνια, συλλυπητήρια μηνύματα ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπο και την ιστορία του.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία καθώς και για τον επικήδειο που εκφώνησε και μας συγκίνησε βαθύτατα.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τις πολιτικές αρχές που τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος,  με την παρουσία εκπροσώπων τους στην κηδεία, την εκφώνηση θερμών λόγων, την αποστολή στεφάνων και την απόδοση τιμών.

Αιωνία η μνήμη του

Με εκτίμηση,
Η οικογένειά του».

Πηγή: lakonikos.gr