Στη δράση επιστρέφουν οι ομάδες του Champions League, με το αποψινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων να περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στον 5ο Όμιλο, η Τσέλσι θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Σάλσμπουργκ, ενώ η Μίλαν θα δοκιμαστεί σε αυτήν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του Λονδίνου προκρίνεται αν κερδίσει στο Σάλτσμπουργκ, ενώ οι Αυστριακοί παίρνουν θέση στους «16» με νίκη, σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» μένουν εκτός αν χάσουν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με διαφορά μεγαλύτερη των τριών γκολ, ενώ οι Κροάτες αποκλείονται με ήττα και σε συνδυασμό με αποφυγή ήττας της Τσέλσι.

Στον 6ο Όμιλο η Ρεάλ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λειψία στη Γερμανία, ενώ Σέλτικ και Σαχτάρ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Γλασκώβη.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει προκριθεί και με ισοπαλία στη Λειψία παίρνει την πρώτη θέση, ενώ οι Γερμανοί προκρίνονται αν κερδίσουν και χάσει η Σαχτάρ από τη Σέλτικ. Οι Ουκρανοί αποκλείονται αν ηττηθούν και κερδίσει η Λειψία, ενώ η Σέλτικ παίζει μόνο για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Στον 7ο Όμιλο η Σίτι θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ντόρτμουντ, με τον Χάαλαντ να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Signal Iduna Park», ενώ η Σεβίλλη θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει περάσει και με ισοπαλία παίρνει και την πρωτιά κόντρα στη Ντόρτμουντ, η οποία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία σε περίπτωση ισοπαλίας της Κοπεγχάγης στη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν μόνο νίκη και αποτυχία της Ντόρτμουντ για να μείνουν στο παιχνίδι, ενώ μόνο τρίποντο θέλουν και οι Δανοί.

Στον 8ο Όμιλο η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενήσει την Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα παίξει με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας περνά με νίκη επί της Μακάμπι, ή ισοπαλία αν δεν κερδίσει η «βέκια σινιόρα». Η Μπενφίκα προκρίνεται με τρίποντο επί των «μπιανκονέρι» ή ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Μακάμπι.

Από τη μεριά της η Γιουβέντους θα αποκλειστεί αν δεν κερδίσει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ισραηλινούς.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάλτσμπουργκ – Τσέλσι (19:45 – CosmoteSport2HD)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν (22:00 – CosmoteSport7HD)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Σέλτικ – Σαχτάρ (22:00 – CosmoteSport9HD)

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 – CosmoteSport3HD)

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλλη – Κοπεγχάγη (19:45 – CosmoteSport3HD)

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00 – CosmoteSport2HD)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μακάμπι Χάιφα (22:00 – CosmoteSport8HD)

Μπενφίκα-Γιουβέντους (22:00 – CosmoteSport5HD)

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Νάπολι – Ρέιντζερς (22:00 – CosmoteSport5HD)

Άγιαξ – Λίβερπουλ (22:00 – CosmoteSport3HD)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Πόρτο (19:45 – CosmoteSport3HD)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν (22:00 – CosmoteSport7HD)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Ίντερ – Πλζεν (19:45 – CosmoteSport2HD)

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00 – CosmoteSport2HD)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισ. (22:00 – CosmoteSport8HD)

Άιντραχτ Φρ. – Μαρσέιγ (22:00 – CosmoteSport9HD)