Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Χολαργού, όταν ένας στρατιωτικός φέρεται να προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 16χρονο.

Ο νεαρός είδε τον 38χρονο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς να τον παίρνει στο κατόπι και να του λέει κάποιες ακατάληπτες φράσεις. Παράλληλα, προσπαθούσε να του δείξει κάτι στο κινητό του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις καταγγελίες του παιδιού, ο ταγματάρχης, του έλεγε μεταξύ άλλων «θέλω να σε γ…» και διάφορες άλλες χυδαίες σεξουαλικές φράσεις.

Ο μαθητής επιτάχυνε το βηματισμό του, ωστόσο, ο άγνωστος συνέχισε να τον ακολουθεί. Οταν τον πλησίασε με σκοπό να τον θωπεύσει και να του δείξει στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό, ο 16χρονος που για κακή τύχη του στρατιωτικού είναι πυγμάχος (!) τον απώθησε κι άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Οι περαστικοί είδαν το συμβάν, έσπευσαν να τους χωρίσουν και παράλληλα κάλεσαν την αστυνομία. Η Αμεση Δράση έφτασε άμεσα και μετά από λίγο ο δράστης συνελήφθη, καθώς υπήρξαν και οι αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν, που υπέδειξαν στις Αρχές τι είχε συμβεί. Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, ο νεαρός είχε προλάβει να κάνει του… κουτιού τον στρατιωτικό, και φέρεται να του έχει σπάσει τη μύτη, αλλά και το χέρι.

Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 38χρονο ταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις κι αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος θα περάσει στρατοδικείο, ενώ αμέσως ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ.





Προηγούμενο άρθροΠερήφανη για τις ρίζες της η Αντελίνα Βαρθακούρη- Αποστομώνει για “αλβανική” καταγωγή



Το διαβάσαμε εδώ