Πανελλήνιος φωτογραφικός διαγωνισμός κατά της έμφυλης βίας

Με αφορμή τη «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» που τιμάται την 25η Νοεμβρίου, η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ) Παιανίας προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα «Έμφυλη Βία: Επιτέλους ΣΤΟΠ».

Η ΧΕΝ είναι μια παγκόσμια, γυναικεία εθελοντική οργάνωση με στόχο την ανάπτυξη της γυναίκας κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, πολιτική τοποθέτηση και οποιαδήποτε άλλη διάκριση.

Η έμφυλη βία είναι ένα καθημερινό παγκόσμιο φαινόμενο που πλήττει στη συντριπτική πλειοψηφία γυναίκες και νεαρά κορίτσια. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα άνω των 18 ετών. Στον διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε φωτογράφος, άνδρας ή γυναίκα, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, με έως 4 φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, οι οποίες όμως δεν πρέπει να έχουν δημοσιευθεί σε κάποιον άλλο διαγωνισμό. 

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και τα αρχεία πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή, συνοδευόμενα από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, οι συμμετοχές θα είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της προκήρυξης του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://www.xenpeanias.gr) είτε να καλέσουν στο τηλέφωνο 2106646566.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr