Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 12:58

Εκτός από τους επόμενους δύο αγώνες των Κλίπερς ο Καγουάι Λέοναρντ

Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Καγουάι Λέοναρντ, δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για τις αναμετρήσεις με τους Χιούστον Ρόκετς την Τετάρτη και τους Σαν Αντόνιο Σπερς την Παρασκευή, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατο.

Ο Λέοναρντ αντιμετωπίζει ακαμψία στο γόνατο στο οποίο χειρουργήθηκε τον Ιούλιο του 2021 καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ της ίδιας χρονιάς.

Αφού έπαιξε για 21 λεπτά στην έναρξη της σεζόν των Κλίπερς, ο Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε στο πρώτο αγώνα ενός back-to-back πριν παίξει ξανά για 21 λεπτά με τους Φοίνιξ Σανς στις 23 Οκτωβρίου. Από τότε, έχει χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και θα έχει χάσει έξι σερί μέχρι τη στιγμή που οι Κλίπερς επιστρέψουν στην έδρα τους την Κυριακή για να αντιμετωπίσουν τους Γιούτα Τζαζ.

«Είναι απογοητευμένος», είπε ο προπονητής των Κλίπερς, Ταϊρόν Λου και συνέχισε: «Θέλει να ταξιδέψει, αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν είναι η σωστή κίνηση τώρα με την ακαμψία και όλα αυτά που περνάει».

Δεν είναι σαφές εάν ο Λέοναρντ θα παίξει εναντίον της Γιούτα.

Στα δύο παιχνίδια του τη φετινή σεζόν, ο Λέοναρντ είχε μέσο όρο 12,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ ενώ σουτάρει με 44,4% από το γήπεδο.

Ο 31χρονος Λέοναρντ διανύει την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ και τρίτη με τους Κλίπερς. Οδήγησε τους Ράπτορς στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της μίας σεζόν του στο Τορόντο (2019), αφού πέρασε την αρχή της καριέρας του (2011-18) στους Σπερς.

Σε 578 παιχνίδια καριέρας, ο Λέοναρντ έχει μέσο όρο 19,2 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1,8 κλεψίματα. Είναι πέντε φορές All-Star, δύο φορές αμυντικός παίκτης της χρονιάς και δύο φορές MVP τελικών.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, 12:58