Η «εκκεντρική» εμφάνιση του Λάκωνα Πωλ Ευμορφίδη

Στο λαμπερό δείπνο που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, οι καλεσμένοι φόρεσαν τα καλά τους και απήλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, που μύριζε Ελλάδα, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

«Παρών» στο δείπνο έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου. Όμως, η εμφάνιση που ξεχώρισε και απαθανατίσθηκε από τους φωτογράφους ήταν του Λάκωνα επιχειρηματία, Παύλου Ευμορφίδη, γνωστού και ως Mr Coco-mat.

Ο επιχειρηματίας που ήταν καλεσμένος από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο για το Outfit του όσο και για το παπούτσι που επέλεξε.

Ο Πωλ Ευμορφίδης που μιλούσε για τη σημασία της αειφορίας από τη δεκαετία του ’90, όταν επέλεξε τον κοκοφοίνικα σαν πρώτη ύλη για τα στρώματα που κατασκεύαζε έχει εντάξει στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων οικολογικών παπουτσιών από βαμβακερά υφάσματα και ανακυκλώσιμα υλικά. Τα υποδήματα που επέλεξε να φορέσει στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, ανήκουν στην σειρά που κυκλοφορεί από την εταιρεία του.

 

Πηγή:libre.gr

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr