Με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των εξατομικευμένων συναντήσεων με τους συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου δέχονται νέα αιτήματα για εξατομικευμένες συναντήσεις

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ολοκληρώθηκαν οι εξατομικευμένες συναντήσεις με τους νομικούς συνεργάτες του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.  

Κατά τη διάρκεια των ατομικών αυτών συναντήσεων οι πολίτες του Δήμου μας δέχθηκαν δωρεάν συμβουλές σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που τους απασχολούσαν, όπως τρόποι διεκδίκησης δεδουλευμένων, δικαιώματα αδειών, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, προϋποθέσεις για συντάξεις αναπηρίας, κα.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και προκειμένου να μπορέσουν να ωφεληθούν περισσότεροι πολίτες μέσω των εξατομικευμένων συναντήσεων, πρόκειται να επαναλάβει σε εύλογο χρονικό διάστημα  τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Έτσι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να κλείσουν ραντεβού σε χώρο του Δήμου με τους νομικούς συνεργάτες της Γ.Σ.Ε.Ε. δηλώνοντας συμμετοχή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στα τηλέφωνα: 210 9422927, 210 9418655, 210 3462125 και 210 3426414.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού πολλοί συμπολίτες μας βρήκαν αξιόπιστες απαντήσεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν. Οι εξατομικευμένες συναντήσεις θα προγραμματιστούν εκ νέου προκειμένου να μπορέσουν κι άλλοι συμπολίτες μας να μιλήσουν με τους νομικούς συνεργάτες της Γ.Σ.Ε.Ε.. Στόχος μας είναι η στήριξη των συμπολιτών μας – εργαζομένων και ανέργων – με τη διαμόρφωση ενός ισχυρού κοινωνικο-πολιτιστικού δικτύου.».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-ΤαύρουΤο διαβάσαμε ΕΔΩ