Ευχαριστήριο της Ενορίας Μαγούλας για το φιλανθρωπικό τσάι

Με «αίσθημα ευγνωμοσύνης» η Ενορίας Μαγούλας απευθύνει ευχαριστίες σε όλους όσοι ανταποκριθήκαν στην πρόσκλησή της κι έδωσαν το «παρών» στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Τσάϊ – Καφές Αγάπης», που διοργάνωσε το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στη Μαγούλα.

Αναφέρει συγκεκριμένα η Ενορία Μαγούλας δια του εφημερίου π. Γεωργίου Φωτόπουλου:  «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, που προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους για την επιτυχία της πρώτης μετά πανδημίας εκδήλωσής μας σε κλειστό χώρο.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα γλυκίσματα, τα καταστηματα που προσέφεραν τα δώρα για την καθιερωμένη κλήρωση, τις κυρίες που ασχολήθηκαν με την διάθεση προσκλήσεων και λαχνών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δρ. Παναγιώτη Μπασουράκο, που μας παρουσίασε το θέμα  “Διατροφή στην Ορθόδοξη Παράδοση”. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, Κορίνα Αλεξοπούλου και Παναγιώτη Μπαλάφα που μας κράτησαν μουσική συντροφιά και ήταν καταπληκτικοί. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και εφ’ όσον το επιλέξουν καλή μουσική σταδιοδρομία.

Ευχαριστούμε τους αδελφούς Φώτη και Τάσο Αλεξόπουλο για την άριστη φιλοξενία στο κέντρο ΑΜΙ.

Ευχαριστούμε τον Άκη Κουλογεωργίου για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης .

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την παρουσία τους που για μας συμβολίζει την αγαστή συνεργασία και αλληλοστήριξη που πρέπει να υπάρχει σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στη Μαγούλα μας που όλοι αγαπάμε.

Ευχαριστούμε τέλος και κυρίως όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και δώσατε ευλογημένο παρών και προσφέρατε από το περίσσευμα της αγάπης σας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr