Με λαμπρότητα ξεκίνησε ο εορτασμός της Ιερας πανήγυρης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοσχάτο, την Δευτέρα παραμονή της εορτής έγινε ο Εσπερινός Χοροστατούντος του Επισκόπου Ανδρούσης Κωνστάντιου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου. Επίσης συλλειτούργησαν ιερείς και από άλλες ενορίες όπως της Μεταμορφώσεως Μοσχάτου και άλλες.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό σε όλες τις λατρευτικές εκδηλώσεις, του Ιερού Ναού όλες τις ημέρες και με μεγάλη ευλάβεια έγινε η περιφορά της εικόνας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου, στους δρόμους της ενορίας του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στις εκδηλώσεις της εκκλησίας μας παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, οι βουλευτες (Βασίλης Σπανάκης, Άννα Καραμανλή, Γιάννης Καλλιανος), ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Προϊστάμενός του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μοσχάτου ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Επίσης αναφέρθηκε με ταπεινότητα στο κοινωνικό έργο του Ιερού Ναού και κάλεσε τους πιστούς να βοηθήσουν όπως εκείνοι ξέρουν.Το διαβάσαμε ΕΔΩ