Προπώληση εισιτηρίων για την Εθνική Λυρική Σκηνή

H προπώληση των παραγωγών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2023 στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και την Εναλλακτική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου.

Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» ο «Φάλσταφ» του Τζουζέππε Βέρντι σε μουσική διεύθυνση Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι και σκηνοθεσία Στήβεν Λάνγκριτζ.

Τον Φεβρουάριο, το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα παρουσιάσει στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» το τρίπτυχο «3 ROOMS» σε χορογραφίες Γίρζι Κύλιαν, Οχάντ Ναχαρίν, Κωνσταντίνου Ρήγου, ενώ στην εναλλακτική σκηνή θα παρουσιαστούν το χοροθέατρο για βρέφη και γονείς «Underwater» των Ξένιας Αηδονοπούλου – Γεωργίας Τέγου, καθώς και το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Όχι εγώ» σε μουσική Ζήση Σέγκλια και σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου.

Τον Μάρτιο στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» θα παρουσιαστούν οι όπερες «Ο πύργος του Κυανοπώγωνα» του Μπέλα Μπάρτοκ και Τζάννι Σκίκκι του Τζάκομο Πουτσίνι σε μουσική διεύθυνση Βασίλη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Θέμελη Γλυνάτση (Κυανοπώγωνας) και Τζων Φούλτζεϊμς (Σκίκκι), καθώς και ο «Βέρθερος» του Ζυλ Μασνέ σε μουσική διεύθυνση Ζακ Λακόμπ και σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου.

Στην εναλλακτική σκηνή θα παρουσιαστεί από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το δίπτυχο «Human Nature σε χορογραφίες Χάρη Γκέκα και Γκεντιάν Ντόντα, καθώς και οι συναυλίες «Μίκης Θεοδωράκης: Ένας όμηρος», «Μαρκ Μπλίτσταϊν: Πολιτικά τραγούδια» και «Neapoly» των Κ. Βήτα – Νίκου Πατρελάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά και ώρες 09:00 με 21:00 στο τηλέφωνο 2130885700.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr