Αγωνιστικό τριήμερο για το βόλεϊ του Σπαρτιατικού

Ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι αυτό από 12 έως 14/11 για τα τμήματα βόλεϊ κοριτσιών-γυναικών του Σπαρτιατικού ΓΣ.

Η αρχή γίνεται με την ομάδα κοριτσιών U18, που υποδέχονται τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας το Σάββατο (12/11) και ώρα 4:30΄ μμ στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Την Κυριακή (13/11) η γυναικεία ομάδα του Σπαρτιατικού φιλοξενεί τον Αίολο Αγυιάς, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 6:00 μμ στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

έλος, τη Δευτέρα (14/11) η ομάδα κοριτσιών U20 του Σπαρτιατικού αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης με ώρα έναρξης 7:30΄ μμ, σε ματς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr