Αποκατάσταση της Στέγης Νεότητος της ΙΜΜΣ προχωρά η Περιφέρεια

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Νοεμβρίου. 

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη σε σημαντικές αποφάσεις και για τη Λακωνία. Ειδικότερα, ενέκρινε το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας, μέσω Εθνικού  Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)- για το προϋπολογισμού 150.000 ευρώ έργο ενίσχυσης του στατικού φορέα στο κτίριο της Στέγης Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Κατά τη συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή άναψε επίσης «πράσινο φως» για την οικονομική ενίσχυση της λειτουργίας των προνοιακών ιδρυμάτων των Μητροπόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr