Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιός θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο».

Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, παραγωγός και συγγραφέας, που εδώ και κάμποσα χρόνια είναι στους εθελοντές και υποστηρικτές της «Κιβωτού», με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, σχολιάζει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για πρακτικές κακοποίησης εκφράζοντας «αμφιβολία» και λέγοντας πως «κάτι βρωμάει».

“Δεν μπορώ, ούτε γίνεται να ξέρω τι κάνει ένας υπαλληλος εν γνώσει ή εν αγνοία του πατρός Αντωνίου… το ότι σκάει όμως εν μέσω παρακουλίτιδας υποκλοπών και άθλιας βίας το θέμα… μια μέρα μετά την πορεία των 40.000 λαού… με την άχρηστη κυρία Δόμνα να σηκώνει χέρι να πει κι αυτή τη γνώμη της… που δεν την εχουμε ξαναδεί, παρά μόνο με ντουαλέττα στο προεδρικο! […] Εχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιός θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο. Ο Πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά. Τα παιδιά με τα οποία συναντήθηκα κατα καιρούς ήσαν πρόσχαρα, τραγουδούσαν πανεμορφα,
ζωγράφιζαν υπέροχα και τα μάτια τους λάμπανε”.

Γράφει ο Στ. Κραουνάκης στο Facebook:

«Είμαι κάμποσα χρόνια στους εθελοντές υποστηριχτές της Κιβωτού. Ξέρω την ιστορία…ψωνίζω από τα προϊόντα που φτιάχνονται από τις δομές Ηπείρου, Χίου, Βόλου! Κάνω δώρα από αυτά. Συμμετείχα στους τηλεμαραθώνιους με άλλους συναδέλφους, χάρη στον εκλεκτό δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο.

Δεν μπορώ ούτε γίνεται να ξέρω τι κάνει ένας υπάλληλος εν γνώσει η εν αγνοία του πατρός Αντώνιου. Το ότι σκάει όμως εν μέσω παρακουλιτίδας υποκλοπών και άθλιας βίας το θέμα… μια μέρα μετά την πορεία των 40.000 λαού… με την άχρηστη κυρία Δόμνα να σηκώνει χέρι να πει και αυτή τη γνώμη της. Που δεν την έχουμε ξαναδεί παρά μόνο με τουαλέτα στο προεδρικό! Και με σύμβουλο του συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, επαγγελματία Κολωνιώτη που πήγαινα στο μαγαζί του και που όταν του μίλαγα για την Κιβωτό που ήταν δίπλα τους μου έλεγε ”έλα μωρέ και αυτός!”.

Έχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιος θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο. Ο πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα παιδιά με τα οποία συναντήθηκα κατά καιρούς ήσαν πρόσχαρα, τραγουδούσαν πανέμορφα, ζωγράφιζαν υπέροχα και τα μάτια τους λάμπανε. Ένα μέγα Σάββατο έγραψα μέσα στην καραντίνα και το τραγούδι της Κιβωτού. Το είπε η Βιτάλη μοναδικά και ανεξίτηλα.

Σήμερα επικοινώνησα με τον Αναστάσιο. Εκεί, με πληροφόρησε ότι δεν είχαν καμία καταγγελία και καμία ενημέρωση. Τους έσκασε ξαφνικά το θέμα, για φαντάσου! Όπως και να έχει θα δείξει άλλωστε… κάτι βρωμάει και όχι μόνο από μια μεριά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Διαβάστε επίσης:

Λάβρος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για «Κιβωτό του Κόσμου» και π. Αντώνιο





Προηγούμενο άρθροΟι Υδραίου του Πειραιά τίμησαν τον Άγιο Νεομάρτυρα Κωνσταντίνο τον Υδραίο – Λιτανεία και βραβεύσεις! (φωτο)



Το διαβάσαμε εδώ