Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με μερικά σχόλια να δείχνουν πως ο γαμπρός ήταν το λιγότερο κόπανος. «Νιώθω αηδία. Θα είχα φύγει αμέσως», «Η ασέβεια, το θράσος» ήταν μερικά από τα σχόλια όσων θέλησαν να σχολιάσουν τον πρωτότυπο αλλά άκυρο τρόπο με τον οποίο θέλησε ο άντρας αυτός να κάνει θεαματική είσοδο λίγο πριν από την τέλεση του γάμου του. (Ο περίεργος τρόπος που αγρότης μαζεύει ελιές διασκεδάζοντάς το!)

Πιο συγκεκριμένα ένας γαμπρός επέλεξε να πάει στο πλευρό της συντρόφου του όχι με τα πόδια ή με κάποιο αμάξι όπως συνηθίζεται αλλά με ένα… φέρετρο.

Η αλλόκοτη είσοδος του γαμπρού καταγράφηκε στην κάμερα από έναν καλεσμένο του γάμου, ο οποίος βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ο άνδρας – που πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ – έφτασε στον διάδρομο της υπαίθριας τελετής σε ένα μαύρο φέρετρο, με δύο παράνυμφους να οδηγούν την απόκοσμη πομπή, ενώ τους βοηθούσαν και φίλοι του ζευγαριού.

@tobz88

Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart

♬ Rest In Peace – Dorothy

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο TikTok, συγκέντρωσε 8,2 εκατομμύρια προβολές και παρόλο που δεν αποκαλύπτει τις αντιδράσεις της νύφης, σίγουρα προκάλεσε δυσαρέσκεια στους χρήστες, οι οποίοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν την πράξη του νεόνυμφου άνδρα.

Ο ανώνυμος χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο με το όνομα χρήστη στο TikTok @tobz88, το μοιράστηκε με το τραγούδι «Rest In Peace» του Dorothy, ενώ πρόσθεσε για λεζάντα: «Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός».

Στη συνέχεια πρόσθεσαν: «Πρόκειται για κηδεία; Όχι, έτσι αποφάσισε ο φίλος μου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας».

Στο βίντεο, οι παράνυμφοι και αρκετοί κουμπάροι φαίνονται να βγάζουν ένα μαύρο φέρετρο από ένα μεγάλο αυτοκίνητο.

Παραδόξως, σε αντίθεση με τη γοτθική είσοδο του γαμπρού, τα μέλη της παρέας που μετέφεραν το φέρετρό του στο βωμό φορούσαν νυφική ενδυμασία, με τους καλεσμένους να είναι όντως ντυμένοι για γαμήλια δεξίωση.

Αφού έβγαλαν το φέρετρο από το όχημα, οι παράνυμφοι μετέφεραν το φέρετρο μέχρι το σημείο της τελετής. Οι καλεσμένοι του γάμου παρακολουθούσαν με απορία.

Οι παράνυμφοι φάνηκε να δυσκολεύονται λίγο με το βάρος του γαμπρού, αλλά έκαναν μια γενναία προσπάθεια για να μεταφέρουν το σκούρο φέρετρο στον διάδρομο της υπαίθριας εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, παρατάχθηκαν μπροστά από το φέρετρο, ενώ ένας φωτογράφος τραβούσε φωτογραφίες καθώς ο γαμπρός άνοιγε το καπάκι και άρχισε να βγαίνει από αυτό.

Αν και το υλικό δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για τον γαμπρό, τον βλέπουμε να βγαίνει από το φέρετρο με λευκό σακάκι και μαύρη γραβάτα, ενώ ο λειτουργός της τελετής κοιτούσε έκπληκτος.

Το βίντεο δε δείχνει τη νύφη – ούτε αποκαλύπτει αν η γαμήλια τελετή πράγματι συνεχίστηκε μετά την παράξενη είσοδο του γαμπρού.

Πολλοί από τους χρήστες που είδαν το βίντεο σχολίασαν ότι θα είχαν ακυρώσει αμέσως τον γάμο αν ο σύντροφός τους είχε κάνει μια παρόμοια είσοδο.

  • Ένας χρήστης δήλωσε: «Θα είχαμε χωρίσει πριν πούμε το “ναι”».
  • «Νιώθω αηδία. Θα είχα φύγει αμέσως», έγραψε ένας άλλος χρήστης.
  • Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Θα ακύρωνα κυριολεκτικά το γάμο».
  • Στη συνέχεια, ένας άλλος συμπλήρωσε: «Η ασέβεια, το θράσος».

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν επίσης την απορία τους για το περίεργο βίντεο και αναρωτήθηκαν πόσα ξόδεψε ο γαμπρός για το φέρετρο, με έναν μάλιστα να σημειώνει ότι τα φέρετρα συνήθως «ξεπερνούν τα 4.000 δολάρια».

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν τι θα έκαναν οι νεόνυμφοι με το φέρετρο μετά το γάμο.

Και ενώ πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν γιατί ο γαμπρός να κάνει μια τέτοια είσοδο, ένας χρήστης προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση υποστηρίζοντας ότι η χειρονομία ήταν «χαριτωμένη».

Ο χρήστης είπε: «Πραγματικά σκέφτηκα ότι αυτό ήταν κάπως χαριτωμένο. Το ερμηνεύω ως κάτι σαν “ήμουν νεκρός πριν σε γνωρίσω” ή “η ζωή μου ξεκίνησε πραγματικά μέχρι που σε γνώρισα”».

Πηγή