Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της νοτιοανατολικής Λακωνίας

Γενική διακοπή ρεύματος, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα υπάρξει αύριοΤρίτη (22/11) και ώρες 08:00 – 09:00 και 14:00 – 15:00 στην Ελαφόνησο και τις παρακάτω περιοχές των Δήμων Μονεμβασίας κι Ευρώτα: Νεάπολη, Μονεμβασιά, Δαιμονιά, Ελίκα, Παντάνασσα, Αγ. Γεώργιος, Άγιοι Απόστολοι, Κάμπος, Λάχι, Άγιος Νικόλαος, Βελανίδια, Φαρακλό, Μεσοχώρι, Καστανιές, Μεταμόρφωση, Συκιά, Αγγελώνα, Νόμια, Λιρά, Ελληνικό, Βελλιές, Αγ. Δημήτριος, Τάλαντα, Άγιος Νικόλαος, Γέρακας, Λαμπόκαμπος, Χάρακας, Κυπαρίσσι, Ρειχιά, Γλυκόβρυση και Άγιος Ιωάννης.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ακόμη και πριν την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr