Αβάσταχτος πόνος για τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν την άτυχη κοπέλα…

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του. Η κόρη του έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Η κόρη του υπέκυψε στα τραύματά του και ο ίδιος αποφάσισε μαζί με τη γυναίκα του, να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν ζωές. Για εκείνους ο Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν φαντάζει ατελείωτος. Ένα μαρτύριο στο οποίο δεν υπάρχει διέξοδος. Τα λόγια στενών συγγενών και φίλων είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να απαλύνουν τον πόνο τους.

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στον Alpha: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει. Νωρίτερα είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση η γυναίκα του. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης, που όλες αυτές τις μέρες, περίμενε να γίνει ένα θαύμα, για να σωθεί η ζωή της κόρης της.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης, που όλες αυτές τις μέρες, περίμενε να γίνει ένα θαύμα, για να σωθεί η ζωή της κόρης της.





Προηγούμενο άρθρο19χρονη Ευγενία: «Mε κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας»



Το διαβάσαμε εδώ