Μια γυναίκα στην Αγγλία έμεινε άναυδη όταν μια τρισχαριτωμένη και έξυπνη αλεπού τρύπωσε στο σπίτι της και αφού έκανε «άνω κάτω»  την κουζίνα της, αποφάσισε ως κυρία να ξεκουραστεί στον πάγκο.

Η 39χρονη Emma Slade άφησε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή τις πρώτες πρωινές ώρες για να αφήσει τον σκύλο της να βγει στον κήπο.

Παρά τους περιέργους ήχους που άκουσε νωρίς το πρωί, θεώρησε ότι ήταν η κόρη της που κάτι έψαχνε. Το επόμενο πρωί βρήκε μια κουζίνα μαντάρα και γεμάτη σκουπίδια.

Η μητέρα τριών παιδιών ανακάλυψε ότι οι κάδοι ήταν αναποδογυρισμένοι, τα άπλυτα διάσπαρτα στο πάτωμα και πάει λέγοντας.

Η καθαρίστρια ήταν έτοιμη να κατηγορήσει το κατοικίδιο σκυλί, μέχρι που εντόπισε ότι μια θρασύτατη αλεπού ήταν ο ένοχος για όλο αυτό. Συγκεκριμένα βρήκε την υπεύθυνη να στέκεται απαθέστατη και κουλουριασμένη πάνω στον πάγκο, στο Canvey Island του Essex.

Χρειάστηκαν τρεις ώρες για να καθαριστεί η ακαταστασία, αφού ο φίλος της κόρης της, Mason, πήρε γενναία την αλεπού και τη μετέφερε έξω, το πρωί της Παρασκευής(25/11).

Η κ. Slade δήλωσε: «Την επόμενη φορά που θα ακούσω χτυπήματα τη νύχτα, ίσως σηκωθώ και ελέγξω! Νόμιζα ότι ήταν η κόρη μου και ο φίλος της που έμπαιναν μέσα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια αλεπού».

 

Πηγή