Α.Ε. Μοσχάτου FC

Η ΑΕ Μοσχάτου προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου Πειραιά ,καθώς μετά απο ένα απόλυτα συγκλονιστικό παιχνίδι κατέβαλλε την αντίσταση της Αμφιάλης ,στην παράταση με 3-2 (κ.α. 2-2).

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ,στο β μέρος, ο νόμος της μπάλας να “μιλήσει”. Στο 52, ο Ρούπι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο το Μοσχάτο, ορμώμενο και απο τις αλλαγές του κου Βενάκη κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τα γκολ των Κουτσούμπα(63) και Μπόρι(68′). Ωστόσο, απο τη στιγμή που δεν μπόρεσε να “τελειώσει” το ματς, η αξιόμαχη Αμφιάλη επέστρεψε και ισοφάρισε με τον Σωτηριάδη σε 2-2 ,στο 82., οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί ,σε ένα ντέρμπι …ισορροπίας ο Χριστόφορος Πασαλίδης έβαλε την πινελιά του και στο 108′ έδωσε το προβάδισμα και την πρόκριση στην ΑΕΜ .

Αμφιάλη: Παγώνης-Σιφνάκης-Κρεβαττάς-Σωτηριάδης-Γεωργίου-Παλάτσιος-Ρούπι-Επιτροπάκης-Δανασής-Μητρόπουλος-Ζαχαρίου(Μπήκαν αλλαγή ο Λοιζίδης στο 38 και ο Μοχάμεντ στο 96)

ΑΕΜ: Σταματόπουλος-Σταύρου-Σιμονιάν-Τζωρτζάτος(56 Κουτσούμπας)-Ανδρίκος-Πουρσανίδης(108 Τζέλη)-Μπόρι-Γκόγκα-Νιζάμης(56 Ψυχογιός)-Πασαλίδης-Παυλάκης(105 Ποιμενίδης)



Το διαβάσαμε ΕΔΩ