Συγκινεί η μητέρα της 21χρονη Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη. H σορός της άτυχης κοπέλας που με τον θάνατό της έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους μέσω της δωρεάς οργάνων βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων. Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στον ναό ώστε να που το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό κορίτσι.

Η καρδιά της Εμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτησε που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ… Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου… ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα… Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», γράφει η μητέρα της Εμμανουέλας.


Το διαβάσαμε εδώ