Ένας άντρας που την έχει δει σεΐχης στη νοοτροπία και βρίσκεται σε πολυσυντροφικό γάμο, είναι παντρεμένος με εννέα γυναίκες, αλλά επιθυμεί να χωρίσει επίσημα με τέσσερις από αυτές. Ωστόσο, θέλει να τις αντικαταστήσει και ψάχνει για νέες νύφες. (Μουντιάλ 2022: Φήμες για παράνομη σχέση πολύ γνωστού παίκτη με σύζυγο συμπαίκτη του).

Πρόκειται για τον 36χρονο Arthur O Urso που είναι μοντέλο και influencer από τη Βραζιλία. Για να είμαστε ακριβείς δεν έχει παντρευτεί επίσημα κάποια σύζυγό του, αλλά οι «γάμοι» έχουν πραγματοποιηθεί σε ειδικές τελετές, όπως αναφέρει η mirror.co.uk.

Η Mirror αναφέρει ότι ο Urso πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως «σπορ σεξουαλικός» – ένας ακαδημαϊκός όρος που προέρχεται από τα μέσα της δεκαετίας του 2010 και χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν στρέιτ άντρα που «είναι περιποιημένος και λατρεύει τις selfie».

Πολλοί άντρες λένε ότι ο Urso ζει το όνειρο, έχοντας δίπλα του τόσες καλλονές, αλλά ο πολυάσχολος σύζυγος είπε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να συμβαδίζει με τους αυστηρούς όρους των συζύγων του.
«Απαιτούν να είμαι σε φόρμα, διαφορετικά τα … ακούω», είπε ο influencer στη Mirror και μεταδίδει η nypost.

Η ζωή ως swingers

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτα παντρεύτηκε την Luana Kazaki και εφόσον ανακάλυψαν ότι είναι swingers, αποφάσισαν να προσθέσουν κι άλλα άτομα στο γάμο τους, σε τελετές που έγιναν σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο, χωρίς όμως να αναγνωρίζονται από τον νόμο.

Έτσι, παντρεύτηκε ακόμα οκτώ γυναίκες και αρχικά μπορεί να ζούσαν ευτυχισμένοι όλοι μαζί, όταν όμως μετακόμισαν στο João Pessoa αντιμετώπισαν την οργή των κατοίκων, που έγραψαν με γκράφιτι έξω από το σπίτι τους: «Οικογένεια του Διαβόλου φύγε από την περιοχή».

Ο προβληματισμός των 4 συζύγων και οι τσακωμοί

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αρνητική συμπεριφορά των γειτόνων, προβλημάτισε τέσσερις από τις συζύγους του, τη στιγμή που ήδη είχε αρχίσει να τσακώνεται με μία πέμπτη. Μετά από λίγο καιρό λοιπόν και αποτυχημένες προσπάθειες που περιείχαν «σεξ και γλυκόλογα», όπως είπε ο 36χρονος, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Πλέον, έχει μόνο τέσσερις συζύγους και σύμφωνα με τον ίδιο θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες στο μέλλον. «Έχω ένα τεράστιο σπίτι με ένα γιγάντιο κρεβάτι που πρέπει να γεμίσει», είπε χαρακτηριστικά o Arthur O Urso.

Δείτε φωτογραφίες του Arthur O Urso με τις συζύγους

«Μερικές από τις γυναίκες μου δεν θέλουν να με βλέπουν να με φροντίζω τόσο πολύ, γιατί ζηλεύουν», δήλωσε. Ο Urso ήταν αρχικά παντρεμένος με την Βραζιλιάνα Kazaki και το ζευγάρι έβγαζε σέξι βίντεο κερδίζοντας περίπου 73.000 δολάρια το μήνα στο OnlyFans. Πέρυσι, ωστόσο, ο Urso αποφάσισε ότι ήθελε να παντρευτεί οκτώ επιπλέον γυναίκες για να «διαμαρτυρηθεί κατά της μονογαμίας».

Πηγή