Βανδαλισμοί στα στέγαστρα αστικών στάσεων: Ποιος τα προστατεύει (τελικά); – Ενόψει της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και της 17ης Νοεμβρίου μερικές μέρες πριν, τα στέγαστρα των αστικών συγκοινωνιών στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν να είναι και πάλι εκτεθειμένα.

Οι καταστροφές τους τα τελευταία 14 χρόνια θεωρούνται πια δεδομένες.

Συνθήματα οργής και εκδικητικοί βανδαλισμοί χωρίς ίχνος σεβασμού στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ περιουσία. Κάθε φορά, κάθε χρονιά, οι καταστροφείς φροντίζουν να βρίσκουν τρόπους που δυσχεραίνουν όλο και περισσότερο το έργο των ειδικών συνεργείων οι οποίοι δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να τα επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.

Οι ασυνείδητοι, που δε σέβονται τη δημοτική περιουσία και τα χρήματα των δημοτών φαίνεται ότι βάζουν… στοίχημα κάθε φορά και επαναλαμβάνουν καταστροφικές συμπεριφορές.


Ωστόσο, η εταιρεία που φέρει την ευθύνη των στεγάστρων, φρόντισε ώστε και φέτος να τοποθετήσει ειδικά προστατευτικά καλύμματα έτσι ώστε να αποφευχθούν οι ολικές καταστροφές κόστους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αφού καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν αναλαμβάνει την αποζημίωσή τους.
Θα πρέπει επιπλέον να αναφερθεί, ότι η χώρα μας φέρει τη θλιβερή πρωτιά στον τομέα της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας.


Το όφελος της τοπικής κοινωνίας είναι ένα ασφαλές Δημοτικό Δίκτυο μετακινήσεων. Το «νευραλγικό» κέντρο της Αθήνας είναι ο νούμερο 1 κόμβος της χώρας τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικό, όσο και σε θέματα υπηρεσιών και Υγείας. Οφείλουμε να το διαφυλάττουμε λόγω της μεγάλης υπερτοπικής χρήσης του.

Βανδαλισμοί στα στέγαστρα αστικών στάσεων: Ποιος τα προστατεύει (τελικά); Το διαβάσαμε ΕΔΩ