Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει καύσιμη ύλη (καυσόξυλα) σε οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου.

«Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο δυνατόν περισσότερες ανάγκες μπορούμε συνανθρώπων μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόκειται για ξυλεία που προέρχεται από έργα καθαρισμού του Δήμου», επισημαίνει  ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος.

Ο τεμαχισμός τους και η συσκευασία τους έχει πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία Πρασίνου. Οι διανομές τους θα γίνουν από τα δύο φυτώρια του Δήμου, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, κάθε Τρίτη και Παρασκευή με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια.

Τον συντονισμό της δράσης έχει αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Σκορδίλης.

Δήμος Κηφισιάς

Για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ενημερώνουμε για τα δικαιολογητικά,  τα κριτήρια και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

1η Κατηγορία : Εγγεγραμμένοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας (καταθέτουν μόνο τη σχετική αίτηση χωρίς δικαιολογητικά)

2η Κατηγορία: Δημότες με κοινωνικά κριτήρια ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι (καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά)

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την αίτησή τους προς τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Κηφισιάς (Δημαρχείο Κηφισιάς Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά, τηλ 2132007100) ή ηλεκτρονικά  https://www.kifissia.gr/sadk

Δήμος Κηφισιάς: Με κριτήρια, τα δωρεάν καυσόξυλα Το διαβάσαμε ΕΔΩ