«Δρόμος των 118» από Μονοδένδρι ως Σπάρτη

Τον αγώνα δρόμου με την ονομασία «Δρόμος των 118» διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, στη μνήμη των 118 εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 26 Νοεμβρίου 1943 στη θέση Μονοδένδρι.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής και ώρα 10:30΄ πμ από το μνημείο των 118 στο Μονοδένδρι (ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης) και αφού διανύσουν απόσταση 23 χλμ, οι συμμετέχοντες  θα τερματίσουν στο πάρκο του ΟΤΕ (Ιδρύματος Στ. Νιάρχος) στη Σπάρτη, μπροστά από το εκεί μνημείο των 118, από τις 12:30΄ μμ και μετά.

Μετά το πέρας των τερματισμών θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στον ίδιο χώρο.

«Ο Αθλητικός Οργανισμός στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, που σκοπό έχουν την αθλητική άμιλλα των αθλητών και διάδοση του αθλήματος, καθώς και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας όπου διεξάγεται ο κάθε αγώνας», δηλώνει ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταύρος Περγαντής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr