Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, διεγράφη το 2018 για ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις, αναφερόμενος στο λιντσάρισμα του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης από φασίστες στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η κατακραυγή για τα απαράδεκτα αυτά δημόσια σχόλια του κ. Καμπόσου είχαν αναγκάσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στη διαγραφή του. Τότε, ο Δ. Καμπόσος είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα πως «Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ», ενώ σε βίντεο είχε κάνει χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον του «Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων», αποκαλώντας τον «φουκαρά τον γέρο», και υποστηρίζοντας ότι «έχει προσβάλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο τύπος».

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» είχε γράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το 2022 ο κ. Μητσοτάκης έκανε και επίσημα δεκτό πίσω στη «γαλάζια» παράταξη τον Δημήτρη Καμπόσο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τρίπολη, όπου συναντήθηκαν οι δυο τους. Την είδηση επιβεβαίωσε και επίσημα με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

«Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ. Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!» πανηγύρισε ο Δ. Καμπόσος από τα κοινωνικά του δίκτυα, αναρτώντας υπερηφάνως και το φωτογραφικό τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό.

Υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών και πάλι ο Δημήτρης Καμπόσος-Ξανά στη Ν.Δ. Το διαβάσαμε ΕΔΩ