Δώρα για παιδιά που τα έχουν ανάγκη δώρισαν πολίτες σήμερα (10/12) το πρωί, σε μία συγκινητική χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε σε Μοσχάτο και Ταύρο.

O Δήμος Μοσχάτου –Ταύρου σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» συμμετείχε και φέτος στη δράση συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων δώρων και παιχνιδιών ώστε να μην μείνει κανένα παιδί και αυτές τις γιορτές χωρίς δώρο!

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, για να χαριστούν στα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται από τα προγράμματα των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Με συγκινητική ανταπόκριση σε Μοσχάτο και Ταύρο στο κάλεσμα του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και του Δήμου μας, μεγάλοι και μικρά παιδιά έφεραν παιγνίδια και δώρα, ώστε όλα τα παιδιά τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων να πάρουν το δώρο τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους! Καλές γιορτές!
” αναφέρει ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου!

Το άρθρο Μοσχάτο –Ταύρος: Πολίτες δώρισαν παιχνίδια και βιβλία για παιδιά που τα έχουν ανάγκη (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.Το διαβάσαμε ΕΔΩ