Απόψε η συναυλία της Π. Μπαλτατζή στη Σπάρτη

Μέσα από ένα πρόγραμμα «πασπαλισμένο» με την αστρόσκονη της δημιουργικής φλόγας που την διακατέχει και με διαρκή διάθεση για ωραίες συναντήσεις, η ερμηνεύτρια Πέννυ Μπαλτατζή και οι μουσικοί της έρχονται σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, καλώντας μικρούς και μεγάλους στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Από τις 5:30΄ το απόγευμα θα βρίσκονται στην πλατεία η παντομίμα «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων», ο Άγιος Βασίλης, η μασκότ του Καρυοθραύστη, ο Ξυλοπόδαρος των Χριστουγέννων σε ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα διάρκειας τρεισήμισι ωρών.

Λίγο πριν τη φωταγώγηση του δένδρου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης, θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr