Η τελευταία πράξη για τον Β. Γκλεζάκο

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν αύριο Σάββατο (10/12) το στερνό αντίο στον Βασίλη Γκλεζάκο, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Γύθειο.

Ο άτυχος άνδρας, την ώρα που οδηγούσε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή του Βλαχιώτη, ευρισκόμενος σε διαδικασία παράδοσης εμπορευμάτων, ξαφνικά κατέρρευσε, ενώ το όχημά του ακινητοποιήθηκε στην άκρη του οδοστρώματος-πεζοδρομίου. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν και να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς ο 42χρονος  οικογενειάρχης εξέπνευσε.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε καταγωγή από την περιοχή της Μάνης. Ο θάνατός του συγκλόνισε και βύθισε στο πένθος τους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους του.

Ο «ΛΤ» συλλυπείται τους οικείους του εκλιπόντος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr