• Γιορτές Χριστουγέννων 2022 στην πόλη μας
  • Καθημερινές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

Οι γιορτές ξεκίνησαν με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου την Τριτη 13 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο.  

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Ταύρο πραγματοποιηθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 18.00, στην πλ. Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας) στον Ταύρο. 

Η εκδήλωση εμπλουτίσθηκε με την συμμετοχή της Μουσικής Γωνιάς του Πνευματικού Κέντρου, το τμήμα Μουσικοκινητικής ΑΜΕΑ και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου μας σε ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα!  Ακολούθησε το Άναμμα του Δένδρου από το Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου.

Ανδρέας Ευθυμίου: Τα παιδιά του τμήματος Μουσικοκινητικής του Δήμου μας, μαζί με τα παιδιά της Μουσικής Γωνιάς και την χορωδία του Πνευματικού μας Κέντρου έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Ταύρο.

Μαζί με τους συμπολίτες μας, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή, Γιάννης Μπαλάφας, Τάσος Γαϊτάνης και ο πολιτευτής, Νίκος Παπάζογλου.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλες και όλους!

Αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Το άρθρο Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και στον Ταύρο (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.Το διαβάσαμε ΕΔΩ