Χριστούγεννα στην Ομόνοια με το Omoia Christmas Market- Δυναμικά ξαναμπαίνει στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της Αθήνας, η ιστορική πλατεία Ομονοίας, ένα από τα πλέον γνωστά τοπόσημα της πόλης.

Από τις 17 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, το πνεύμα των Χριστουγέννων φωτίζει και στην ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας, που μεταμορφώνεται, για 16 μέρες, σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» φιλοξενώντας την ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omoia Christmas Market.

Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια το κέντρο της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη του Omoia Christmas Market θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 17.00, με τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και dj set με την αινιγματική και δυναμική παρουσία της Xenia Ghali.

Μια μαγική ατμόσφαιρα θα ζήσουν όσες και όσοι επισκεφτούν από 17 Δεκεμβρίου την πλατεία, κάτοικοι και επισκέπτες. Τους περιμένουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, αγορές με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, μουσικές από δημοφιλείς παραγωγούς και αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δραστηριότητες για παιδιά και όλη την οικογένεια, και όλα αυτά με την γιορτινή ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας!  Μια πραγματικά ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία στην ανανεωμένη, λαμπερή και χριστουγεννιάτικη πλατεία Ομονοίας!

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση cultureisans.gr

Χριστούγεννα στην Ομόνοια με το Omoia Christmas Market Το διαβάσαμε ΕΔΩ