Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, 10:20

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του – «Χωρίς να το καταλάβει ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4»

Δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή, συγκινώντας τους πάντες με την επιστολή που δημοσιεύτηκε μετά το θάνατό του.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνάντησε τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη και μίλησε για τις τελευταίες του στιγμές και τις προσπάθειες που έκαναν στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο.


«Η ασθένεια δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ήρθε. Μπορεί και να ήρθε τον καιρό που γεννιόταν ο γιος μας. Άρχισε να έχει το μούδιασμα και τις πρώτες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι τον Αύγουστο του 2020, όταν ο μικρός μας ήταν 3 μηνών. Ήταν ένας μεταστατικός όγκος από τον πνεύμονα, είχε πάει στον εγκέφαλο και πίεζε το νεύρο της αισθητικότητας κι είχε αυτά τα μουδιάσματα… Αυτό μπορεί και να είχε δημιουργηθεί, όσο ήμουν έγκυος ή όταν γεννούσα. Τον προβλημάτιζε, άρχισε να το ψάχνει και στην αρχή ασχολήθηκε πολύ με τη μέση του, επειδή είναι σμπαραλιασμένη από τους αγώνες. Ωστόσο δεν τον ικανοποιούσαν οι απαντήσεις των γιατρών, διότι ήξερε το σώμα του πάρα πολύ καλά. Είπε ότι τη μέση την έχω χτυπήσει πολλές φορές, αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά έχω πάθει. Είναι κάτι άλλο.» εξομολογήθηκε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, 10:21